125 γρ. ζάχαρη
125 γρ. χυμό λεμονιού
Ξύσμα ενός λεμονιού
Ξύσμα ενός μοσχολέμονου
10 φύλλα φρέσκου δυόσμου
125 γρ. ζάχαρη
125 γρ. χυμό λεμονιού
Ξύσμα ενός λεμονιού
Ξύσμα ενός μοσχολέμονου
10 φύλλα φρέσκου δυόσμου
(1) Σε μία κατσαρόλα τοποθετούμε τη ζάχαρη, το χυμό λεμονιού, το ξύσμα του λεμονιού και του μοσχολέμονου και βράζουμε για περίπου 10 λεπτά.
(2) Περνάμε το σιρόπι από μία σίτα και το μεταφέρουμε σε ένα σκεύος. Παγώνουμε στο ψυγείο για περίπου 2-3 ώρες.
(3) Όταν παγώσει μεταφέρουμε το σιρόπι μας σε ένα μπλέντερ με λίγο πάγο και τα φύλλα δυόσμου. Χτυπάμε καλά.
(4) Σερβίρουμε