1. Βράζουμε τις baby πατάτες. Τις κρυώνουμε και τις κόβουμε στη μέση.
2. Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε τη μαγιονέζα, το τυρί κρέμα, το λάδι τρούφας και λίγο ξύσμα lime.
3. Τοποθετούμε ένα τηγάνι στη φωτιά. Κόβουμε τον παστουρμά κατά μήκος και τον τοποθετούμε στο τηγάνι. Δεν βάζουμε λάδι. Αποσύρουμε σε ένα μπολ.
4. Στο ίδιο τηγάνι σοτάρουμε τις κομμένες πατάτες και αρωματίζουμε με θυμάρι και δεντρολίβανο. Αφού αλατίσουμε, γλασάρουμε με βούτυρο.
5. Μόλις πάρουν χρώμα τις μεταφέρουμε στο φούρνο με τυρί cheddar και ψήνουμε στους 220 C για 3 – 4 λεπτά.
6. Τηγανίζουμε δύο αυγά.
7. Στήνουμε το πιάτο με όλα τα στοιχεία και γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι και μαϊντανό.
8. Σερβίρουμε με πολύσπορο ψωμί.
Μια συνταγή από τον Σταυρή Γεωργίου