Για τη ζύμη:
6 φλ. (900γρ.) αλεύρι Χωριάτικο
1 φλ. (180γρ.) σιμιγδάλι ψιλό
1 κουταλάκι (8γρ.) αλάτι
1 κουταλάκι (2γρ.) μαχλέπι σε σκόνη
½ κουταλάκι (1γρ.) μαστίχα σε σκόνη
3 κουταλάκια (24γρ.) μπέικιν πάουντερ
2/3 φλ.(160ml) ηλιέλαιο
½ φλ. (130ml) γάλα χλιαρό
1 ½ φλ. (375ml) νερό χλιαρό
Για τη γέμιση:
1 κιλό αναρή (μυζήθρα) ανάλατη θρυμματισμένη
3 φλ. (300γρ.) χαλλούμι Light
1 κουταλάκι (2γρ.) μαστίχα σε σκόνη
½ φλ. (130γρ.) ζάχαρη
½ φλ. (90γρ.) σιμιγδάλι ψιλό
1/3 φλ. (50γρ.) αλεύρι Φαρίνα
3 κουταλάκια (30γρ.) μπέικιν πάουντερ
½ φλ. (20γρ.) φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο
2/3 φλ.(120γρ.) σταφιδάκια
5 αυγά
Για την επικάλυψη:
2 αυγά καλά χτυπημένα
1 φλ. (150γρ.) σουσάμι βρασμένο