Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180C. Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπάμε με ηλεκτρονικό μίξερ χειρός σε μέτρια ταχύτητα, το βούτυρο, τις ζάχαρες και το αυγό μέχρι να έχουμε ένα μαλακό μείγμα.
Προσθέτουμε το αλεύρι, το εκχύλισμα βανίλιας, την κανέλα, την μαγειρική σόδα και το αλάτι. Χτυπάμε σε χαμηλή ταχύτητα μέχρι να συνδυαστούν όλα τα υλικά καλά μεταξύ τους.
Προσθέτουμε τα δημητριακά, της σταφίδες και τη βρώμη. Η ζύμη θα είναι σκληρή, άρα θα χρειαστεί να την πλάσουμε με τα χέρια. Αλλιώς συνεχίζουμε να τη δουλεύουμε με το ηλεκτρονικό μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα μέχρι να ανακατευτούν όλα τα υλικά καλά μεταξύ τους.
Τοποθετούμε σε μια λαδόκολλα, 2 στρογγυλές κουταλιές, με τουλάχιστον 5 εκ. απόσταση η μια από την άλλη. Πιέζουμε ελαφρά τα μπισκότα ώστε να γίνουν λίγο επίπεδα. Ψήνουμε για 12-15 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν ελαφρώς. Βγάζουμε από το φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσουν σε μια επιφάνεια.