Βάζουμε το στέικ σε ένα μπολ και προσθέτουμε το σος σόγιας και αυγό. Τα αναμιγνύουμε και αφήνουμε το μπολ στο πλάι. Σε ένα μεγάλο τηγάνι τηγανίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να απελευθερωθούν τα αρώματα τους.
Προσθέτουμε το σος σόγιας, μέλι, σος Hoisin ή Oyster, ξύδι και νερό. Αφήνουμε να σιγοψηθούν μέχρι το σος να μειωθεί στο μισό. Βγάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά και το αφήνουμε στο πλάι.Σε ένα βαθουλό τηγάνι, ζεσταίνουμε λάδι για να τηγανίσουμε το βοδινό σε ψηλή φωτιά.
Τοποθετούμε τις φέτες βοδινού μέσα στο αλεύρι, ώστε να καλυφθούν καλά. Αφαιρούμε το περιττό αλεύρι και μετά προσθέτουμε τις φέτες σε δόσεις μέσα στο καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν και να είναι τραγανές. Τις αφαιρούμε με μια τρυπητή κουτάλα και τις τοποθετούμε πάνω σε χαρτί κουζίνας.
Στο ίδιο τηγάνι - δεν έχουμε σβήσει τη φωτιά - προσθέτουμε το σάλτσα και ακολούθως το βοδινό και ανακατεύουμε καλά ώστε να καλυφθεί το κρέας από τη σάλτσα. Προσθέτουμε τα μαγειρεμένα noodles και προσθέτουμε όσο σος σόγιας, μέλι ή ξύδι ρυζιού επιθυμούμε.
Σερβίρουμε σε μπολ και από πάνω γαρνίρουμε με λεπτοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι και σουσάμι.