Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180C. Τοποθετούμε χάρτινες θήκες μέσα στο ταψί για cupcake. Χτυπάμε μαζί τη μαργαρίνη/βούτυρο και τη ζάχαρη μέχρι να έχουμε ένα αφράτο μείγμα. Προσθέτουμε τα αυγά, ένα κάθε φορά, συνεχίζοντας να χτυπάμε ταυτόχρονα. Κοσκινίζουμε μέσα το αλεύρι και ανακατεύουμε προσεκτικά. Με ένα κουτάλι βάζουμε το μείγμα μέσα στις θήκες για cupcake. Ψήνουμε για 20 λεπτά (αυτό εξαρτάται από το μέγεθος του cupcake), μέχρι να κοκκινίσουν ή μέχρι να βάζουμε μια οδοντογλυφίδα μεσα και να βγαίνει καθαρή. Τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Για τη διακόσμηση: Λιώνουμε την σοκολάτα είτε σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων για 30 δευτερόλεπτα (αν δεν έχει λιώσει, για ακόμα 30 δευτερόλεπτα).
Περιχύνουμε τη λιωμένη σοκολάτα πάνω από τα cupcake και διακοσμούμε με τα γλυκά. Αφήνουμε να κρυώσει λίγο η σοκολάτα και σερβίρουμε.