Ζητάμε από τον κρεοπώλη να μας κόψει μπούτι (μερί) για κιμά και να τον περάσει 2 φορές από τη μηχανή. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C. Βάζουμε στον κάδο του μίξερ τον κιμά. Χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα με το φτερό ή τον αναδευτήρας Κ, όπως αλλιώς λέγεται για 1-2 λεπτά. Σταματάμε το μίξερ και προσθέτουμε το σκόρδο, το κρεμμύδι, τη ρίγανη, το κάρι, το μπαχάρι, το γαρίφαλο, την αρτυσιά, το αλάτι, το πιπέρι, την πάπρικα και συνεχίζουμε το χτύπημα για 1 λεπτό. Βάζουμε το αυγό, το γάλα και τέλος τη φρυγανιά. Χτυπάμε ακόμα 1-2 λεπτά να αφρατέψει το μίγμα του κιμά.
Απλώνουμε αντικολλητική λαδόκολλα στον πάγκο της κουζίνας μας, βάζουμε τον κιμά και σχηματίζουμε ένα μακρόστενο ρολό με τον κιμά. Το τυλίγουμε στην αντικολλητική λαδόκολλα και το κλείνουμε σαν καραμέλα. Τοποθετούμε τις 2 άκριες που εξέχουν στην ένωση της λαδόκολλας και βάζουμε το κεμπάπ με την ενωμένη πλευρά προς τα κάτω σε ένα ταψί. Το ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο για 35 λεπτά. Ακολούθως, γυρίζουμε το γύρο (η κάτω πλευρά προς τα πάνω), χαμηλώνουμε το φούρνο στους 180°C και συνεχίζουμε το ψήσιμο για ακόμα 15-20 λεπτά. Αφήνουμε το γύρο να κρυώσει και τον κόβουμε σε λεπτές φέτες.
Ψήνουμε τις πίτες στο τηγάνι ή στην τοστιέρα, τις ανοίγουμε και απλώνουμε 1 κουταλιά γιαούρτι. Βάζουμε ντονέρ κεμπάπ, σαλάτι και σερβίρουμε.