Προθερµαίνουμε τον φούρνο στους 180°C και βάζουμε χάρτινες θήκες σε ένα ταψί για 12-14 cupcakes. Σε ένα µπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι και το µπέικιν πάουντερ. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε τις ελιές, τα κρεµµυδάκια, το δυόσµο και το αλάτι. Ανακατεύουμε καλά.
Βάζουμε τα αυγά στον κάδο του µίξερ και χτυπάτε να αφρατέψουν. Χαµηλώνουμε την ταχύτητα του µίξερ και ρίχνουμε το γάλα και το ελαιόλαδο. Στη συνέχεια, βάζουμε κουταλιά - κουταλιά τη µισή ποσότητα του αλευριού. Ρίχνουμε το χυµό πορτοκαλιού και το υπόλοιπο μίγμα αλευριού. Γεμίζουμε µε το µίγµα του κέικ τις χάρτινες θήκες µέχρι τα 2/3. Ψήνουμε στον προθερµασµένο φούρνο για 25 λεπτά.