Σε ένα μπολ βάζετε το αλεύρι Φαρίνα, το αλεύρι αμυγδάλου, τη ζάχαρη άχνη και το βούτυρο. Τρίβετε το μίγμα με τα δάχτυλα μέχρι να σχηματιστούν χοντρά ψίχουλα σαν άμμο. Βάζετε τους κρόκους και τη βανίλια. Ανακατεύετε μέχρι να έχετε μία μαλακή ζύμη. Την πλάθετε σε ένα χοντρό δίσκο και την τυλίγετε με πλαστική μεμβράνη. Τη βάζετε στο ψυγείο για 1 ώρα.
Πασπαλίζετε τον πάγκο εργασίας σας με νισεστέ ή αλεύρι και βάζετε επάνω τη ζύμη. Πασπαλίζετε και από πάνω με αλεύρι ή νισεστε. Ανοίγετε τη ζύμη με τον πλάστη. Ανοίγετε µεγάλο φύλλο µε πάχος 3 χιλιοστά. Με ένα κουπ πατ τα κόβετε τα µισά µπισκότα στρογγυλά µε διάµετρο 4-5 εκ. και τα άλλα στρογγυλά µε τρύπα στη µέση (σε όποια σχήµα θέλετε). Με µία σπάτουλα για να µη χαλάσει το σχήµα τους τα τοποθετείτε στο ταψί και ψήνετε σε προθερµασµένο φούρνο στους 160°C για 15 λεπτά περίπου ή µέχρι να ροδίσουν. Τα βγάζετε και τα αφήνετε να κρυώσουν πριν τα µετακινήσετε από το ταψί.
Απλώνετε λίγη µαρµελάδα της αρεσκείας σας στο κάτω µπισκότο και το σκεπάζετε µε ένα άλλο µπισκότο µε τρυπούλα στο κέντρο. Τα βάζετε σε πιατέλα και αν θέλετε τα πασπαλίζετε µε ζάχαρη άχνη.
Μια συνταγή από τη Χρύσω Λέφου