1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 130°C. Σε ένα μεγάλο ταψί βάζουμε φύλλο λαδόκολλας ή μία μεμβράνη σιλικόνης.
2. Σε ένα μεγάλο μπόλ, ανακατεύουμε μαζί το ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα, ασπράδι αυγού, εκχύλισμα βανίλιας και αλάτι. Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Προσθέτουμε το μείγμα στο ινδοκάρυδο και ανακατεύουμε καλά.
3. Με ένα κουτάλι, παίρνουμε περίπου δύο κουταλάκια απο το μείγμα και το τοποθετούμε στο προετοιμασμένο ταψί ψησίματος. Σχηματίζουμε τα μπισκότα σε ‘’φωλιές‘’. Πιέζουμε το κέντρο με τον αντίχειρα μας.
4. Ψήνουμε τα μπισκότα για 15 με 20 λεπτά, ή μέχρι να ροδοκοκκινίσουν ελαφρά. Τα αφαιρούμε απο το φούρνο και πιέζουμε ξανά με τον αντίχειρά μας το κέντρο των ‘’φωλιών‘’. Αφήνουμε τα μπισκότα να κρυώσουν μέσα στο ταψί ψησίματος για περίπου 5 λεπτά ή μέχρι να σφίξουν. Τα αφαιρούμε με μια σπάτουλα. Τα αφήνουμε να κρυώσουν εντελώς.
5. Τοποθετούμε περίπου ένα κουταλάκι σοκολάτας φουντουκιού στο κέντρο της κάθε φωλιάς και προσθέτουμε 3 πασχαλινά αυγά στο κέντρο της φωλιάς. Τελειώνουμε με την διακόσμηση των ‘’φωλιών’’ και σερβίρουμε.
Σημείωση: Μπορείτε να κάνετε τα μπισκότα 2-3 μέρες προηγουμένως. Φυλάσσονται σε αεροστεγές κλειστό δοχείο στον πάγκο.