Για τη σως:
1. Σε ένα μπολ τοποθετούμε όλα τα υλικά για τη σως μας και ανακατεύουμε με ένα σύρμα.
Για το κοτόπουλο:
1. Κόβουμε το φιλέτο κοτόπουλου σε μικρούς κύβους. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
2. Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι με το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο.
3. Μεταφέρουμε σε απορροφητικό χαρτί και έπειτα σε ένα μπολ.
4. Προσθέτουμε 2 κ.σ. από τη σως που έχουμε φτιάξει και ανακατεύουμε.
Για τις τηγανιτές πατάτες:
1. Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το σπορέλαιο.
2. Κόβουμε τις πατάτες σε λεπτές λωρίδες.
3. Τηγανίζουμε μέχρι να αποκτήσουν χρυσαφί χρώμα.
4. Μεταφέρουμε σε απορροφητικό χαρτί και έπειτα προσθέτουμε το αλάτι, τη ρίγανη και την πάπρικα.
Για το σερβίρισμα:
1. Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι στη φωτιά και προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200°C βαθμούς στον αέρα.
2. Αλείφουμε τις φέτες του ψωμιού από τη μία πλευρά με λίγο βούτυρο.
3. Τις περνάμε από το τηγάνι μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα και από τις δύο πλευρές.
4. Έπειτα στο ίδιο τηγάνι σοτάρουμε το μπέικον και από τις δύο πλευρές μέχρι να γίνει τραγανό.
5. Μόλις τελειώσουμε με το μπέικον προσθέτουμε λίγο σπορέλαιο και ψήνουμε το αυγό και από τις δύο πλευρές.
6. Στο πάγκο εργασίας μας απλώνουμε τις φέτες του ψωμιού τη μία δίπλα από την άλλη.
7. Στην πρώτη προσθέτουμε το κοτόπουλο και από πάνω του τη μισή ποσότητα του τριμμένου τυριού.
8. Στη δεύτερη τοποθετούμε το αυγό, το μπέικον και το υπόλοιπο τυρί. Στη τρίτη φέτα δεν βάζουμε τίποτα.
9. Έπειτα μεταφέρουμε στο φούρνο για 3 λεπτά ή μέχρι να λιώσει το τυρί.
10. Βγάζουμε από το φούρνο και προσθέτουμε στη φέτα με το κοτόπουλο τη ντομάτα και τη μισή ποσότητα από τη μαγιονέζα.
11. Στη δεύτερη φέτα με το μπέικον και το αυγό προσθέτουμε το μαρούλι και την υπόλοιπη μαγιονέζα.
12. Έπειτα τις τοποθετούμε τη μία πάνω στην άλλη και καλύπτουμε με τη φέτα ψωμιού που αφήσαμε κενή.
13. Καρφώνουμε 4 οδοντογλυφίδες στις 4 πλευρές του ψωμιού, κόβουμε σε τρίγωνα και σερβίρουμε.