Κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρούς κύβους. Σπάμε τα αυγά σε ένα μπολ. Τα χτυπάμε καλά. Βάζουμε μέσα τους κύβους κοτόπουλου και τους κρατάμε στην άκρη για 10 λεπτά.
Σε ένα μπολ, αναμιγνύουμε το αλεύρι, το κορν φλάουρ και το αλάτι. Στραγγίζουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου και τα βάζουμε λίγα λίγα στο μίγμα του αλευριού. Ανακατεύουμε για να πάει παντού το αλεύρι. Τινάσσουμε να φύγει το επιπλέον αλεύρι και τα βάζουμε σε ένα πιάτο.
Βάζουμε ηλιέλαιο σε ένα μικρό βαθύ τηγανάκι και όταν ζεσταθεί τηγανίζουμε το κοτόπουλο σε δυνατή φωτιά για 3 λεπτά περίπου ή μέχρι να ροδίσει. Βγάζουμε το κοτόπουλο σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Ετοιμάζουμε τη σάλτσα πορτοκαλιού: Σε ένα τηγάνι βάζουμε το χυμό πορτοκαλιού, τη ζάχαρη, το ξύδι ρυζιού, τη σάλτσα σόγιας, το σουσαμέλαιο, το σκόρδο, το τζίντζερ και τις νιφάδες τσίλι. Ανάβουμε τη φωτιά και όταν ζεσταθούν τα υλικά, χαμηλώνουμε τη φωτιά και βράζουμε για 3 λεπτά.
Διαλύουμε το κορν φλάουρ στο νερό και το ρίχνουμε στη σάλτσα. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το ξύσμα πορτοκαλιού. Βράζουμε ακόμα 2 λεπτά ή μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Βάζουμε μέσα το κοτόπουλο και ανακατεύουμε καλά να πάει παντού η σάλτσα. Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με το σουσάμι και το φρέσκο κρεμμυδάκι. Αν θέλουμε σερβίρουμε το κοτόπουλο με βρασμένο ρύζι μπασμάτι.