Τρίβουμε τα τυριά (χαλλούμι, μοτσαρέλα, ένταμ, ανάλατη αναρή) στη λεπτή μεριά του τρίφτη. Τα βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε τον αποξηραμένο δυόσμο, το μαύρο πιπέρι και τα αυγά. Ανακατεύουμε και βάζουμε λίγο- λίγο το αλεύρι (μπορεί να μην το χρειαστεί όλο). Πρέπει να έχουμε ένα μίγμα που το πλάθουμε σε μπαλάκι και δεν ανοίγει.
Παίρνουμε με ένα κουταλάκι ζύμη από τα τυριά, 25γρ., και πλάθουμε μικρά μπαλάκια. Θα έχουμε 30 περίπου. Τα πανάρουμε περνώντας τα πρώτα από τα χτυπημένα αυγά και μετά από το πάνκο. (Μπορούμε να βάλουμε και τη δική μας φρυγανιά (γαλέτα).
Τα βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Σε μία μικρή κατσαρόλα, ρίχνουμε το ηλιέλαιο και όταν ζεσταθεί καλά βάζουμε τις κροκέτες. Το λάδι θα πρέπει να καλύπτει τις τυροκροκέτες. Ψήνουμε για 3-4 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν. Αν είναι πολύ δυνατή η εστία, χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μέτριο. Βγάζουμε τις τυροκροκέτες σε ένα πιάτο που έχουμε απλώνει χαρτί κουζίνας.
Σερβίρουμε τις τυροκροκέτες, όσο είναι ζεστές.