Αν θα ψήσουμε στο φούρνο τα κεφτεδάκια μας, τον προθερμαίνουμε στους 230C.
Ανοίγουμε τη ζύμη για πίτσα, ώστε να έχει πάχος 0,5 εκ. Χρησιμοποιώντας ένα στρογγυλό πώμα (ή ειδικό cutter για μπισκότα), κόβουμε τη ζύμη σε στρογγυλά κομμάτια με περίμετρο περίπου 5 εκ.
Τοποθετούμε πάνω από το καθένα μια φέτα πεπερόνι και ένα κυβάκι μοτσαρέλα. Τυλίγουμε τη ζύμη από πάνω και πλάθουμε ώστε να φτιάξουμε μια μπαλίτσα. Επαναλαμβάνουμε με την υπόλοιπη ζύμη.
Αν θα ψήσουμε τις μπάλες πίτσας στο φούρνο, τις τοποθετούμε σε λαδόκολλά και ψήνουμε για 10 λεπτά ή μέχρι να ροδοκοκκινίσουν τα κεφτεδάκια.
Αν θα τις τηγανίσουμε, ζεσταίνουμε λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι. Τηγανίζουμε λίγες λίγες τις μπάλες κάθε φορά, μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
Σερβίρουμε με κέτσαπ και πασπαλίζουμε από πάνω την φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα.