Για το καλαμάρι
300 γρ. καλαμάρι μικρό (ολόκληρο)
100 ml γάλα
Χυμό από μισό λεμόνι
Για το πανάρισμα
100 γρ. αλεύρι
100 γρ. καλαμποκάλευρο
1 κ.γ. πιπέρι καγιέν
1 κ.γ. πάπρικα
1 κ.γ. σκόρδο σκόνη
Για το τηγάνισμα
1 λίτρο σπορέλαιο
Για τον ταραμά
½ κρεμμύδι κόκκινο
1 σκ. σκόρδο
200 γρ. ταραμά ακατέργαστο κόκκινο
100 ml χυμό λεμονιού
400 γρ. ψίχα ψωμιού
300 ml ηλιέλαιο
Νερό όσο χρειαστεί
Πιπέρι
Για το σερβίρισμα
Φέτες λεμονιού
Ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμύδι