1) Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι πάρα πολύ καλά και προσθέτουμε μέσα το ελαιόλαδο για να σοτάρουμε πολύ καλά από όλες τις πλευρές το μοσχαρίσιο φιλέτο, αφού το έχουμε αλατίσει καλά.
2) Όταν έχει πάρει καλό χρώμα ρίχνουμε μέσα τη σκελίδα σκόρδο, το θυμάρι, το δεντρολίβανο και το βούτυρο και χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία και το αρωζαρουμε από πάνω όλο το βούτυρο μέχρι να πάρει ωραίο καραμελωμένο σκούρο χρώμα.
3) Αφαιρούμε από το τηγάνι το κρέας και το αφήνουμε 4-5 λεπτά να ξεκουραστεί μέχρι να τελειώσουμε τη σάλτσα πιπεριού.
4) Στο ίδιο τηγάνι που έχουμε ψήσει το κρέας, σκουπίζουμε με ένα χαρτί την επιφάνεια και προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τα ανάμεικτα πιπέρια.
5) Σβήνουμε με το κρασί και το worcestershire sauce και δένουμε σταδιακά με το βούτυρο.