Αφαιρούμε το κέλυφος από τις γαρίδες. Σε ένα μεγάλο μπολ, βάζουμε όλα τα υλικά, εκτός από τις γαρίδες και τα χτυπάμε καλά με το σύρμα. Δοκιμάζουμε για να δούμε αν το αλατοπίπερο και τα μπαχαρικά είναι στο σημείο που τα θέλουμε. Βάζουμε την μαρινάδα σε μια μεγάλη πλαστική σακούλα με φερμουάρ ή σε ένα μπολ και προσθέτουμε μέσα τις γαρίδες. Ανακατεύουμε ώστε η μαρινάδα να πιάσει παντού και οι γαρίδες να είναι εντελώς καλυμμένες. Αν η μαρινάδα δεν είναι αρκετή, προσθέτουμε ακόμα λίγο νερό. Αφήνουμε τις γαρίδες μέσα στην μαρινάδα, όχι περισσότερο από 45 λεπτά. Περνούμε 2-3 γαρίδες πάνω σε κάθε ξυλάκι. Ψήνουμε στο γκριλ 3 λεπτά τη μια πλευρά και 3 την άλλη. Σερβίρουμε με μια φέτα lime και ρύζι μπασμάτι.