Για το χοιρινό
• 1 κιλό χοιρινό μπέικον
• 20 ml ηλιέλαιο
• 20 ml λευκό κρασί ρυζιού
• 200 ml ελαφριά σάλτσα σόγιας
• 100 γρ. καστανή ζάχαρη
• 50 ml σάλτσα σόγιας
• 2-3 τμχ αστεροειδή γλυκάνισο
• 1 τμχ λεμονόχορτο
• 50 γρ. πιπερόριζα
• 30 γρ. πάστα miso
• 30 γρ. σάλτσα hoisin
• 2 σκ. σκόρδο
• 200 ml νερό
• 2 κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμύδι
Για το ρύζι
• 300 γρ. ρύζι μπασμάτι
• 600 ml νερό
• 5 τμχ κάρδαμο
• Αλάτι
• 1 φύλλο δάφνης