1 ολόκληρο κοτόπουλο, κομμένο σε στήθος, μηρούς και φτερούγες
½ φλ. πλιγούρι (άψητο)
½ φλ. φέτα, θρυμματισμένη
4 φλ. κομμένο φρέσκο σπανάκι
¾ κ.γ. αλάτι, μοιρασμένο
½ κ.γ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι, μοιρασμένο
1 κ.γ. ελαιόλαδο, μοιρασμένο
1 φλ. κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες
1 κ.σ. σκόρδο, κομμένο σε λεπτές φέτες
2 κ.γ. φρέσκια ρίγανη, ψιλοκομμένο ή ½ κ.σ. Αποξηραμένη
½ φλ. φέτες κόκκινου πιπεριού, καβουρδισμένου
1 φλ. ανάλατο ζωμό κοτόπουλο
1 κ.σ. φρέσκο άνηθο, χοντροκομμένο