8 χοιρινά λουκάνικα
8 λεπτές φέτες μπέικον
100 γρ. μαύρη ζάχαρη
16 κλαδάκια δενδρολίβανο
8 χοιρινά λουκάνικα
8 λεπτές φέτες μπέικον
100 γρ. μαύρη ζάχαρη
16 κλαδάκια δενδρολίβανο
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 175 βαθμούς Κελσίου. Απλώνουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί.
Τυλίγουμε το κάθε λουκάνικο με 1 φέτα μπέικον και στερεώνουμε 1-2 κλαδάκια δενδρολίβανο κατά μήκος του λουκάνικου.
Τα τοποθετούμε πάνω στη λαδόκολλά, πασπαλίζουμε με μαύρη ζάχαρη, αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε μέχρι το μπέικον και η ζάχαρη να έχουν καραμελώσει, περίπου 1 ώρα.
Βγάζουμε το ταψί από το φούρνο, κόβουμε τα λουκάνικα σε 2-3 κομμάτια και σερβίρουμε με ένα μπολ μουστάρδα ή οποιαδήποτε άλλη σάλτσα της αρεσκείας σας.