Σε ένα μπολ, αναμιγνύουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τη μαγειρική σόδα, τη βανίλια, το αλάτι και το κακάο. Σε ένα άλλο μπολ, βάζουμε το γάλα, το ξύδι ανακατεύουμε και βάζουμε το κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής. Ανακατεύουμε καλά και το αφήνουμε στην άκρη για 5 λεπτά.
Βάζουμε στον κάδο του μίξερ, τον ανάλατο βούτυρο, το ηλιέλαιο, τη ζάχαρη και χτυπάμε με το εξάρτημα καρδία για 5 λεπτά να αφρατέψουν. Προσθέτουμε ένα – ένα τα αυγά περιμένοντας να ενσωματωθεί το ένα και μετά να βάλουμε το επόμενο. Χαμηλώνουμε την ταχύτητα του μίξερ και προσθέτουμε κουταλιά – κουταλιά τη μισή ποσότητα αλευριού, το μίγμα του γάλακτος και στη συνέχεια το υπόλοιπο αλεύρι.
Bάζουμε αντικολλητική λαδόκολλα σε ένα ταψί με διαστάσεις 26Χ38εκ. και βάζουμε μέσα το μίγμα. Με μία σπάτουλα ισιώνουμε την επιφάνεια του κέικ. Ψήνουμε σε προσθερμασμένο φούρνο στους 150°C (για να μην αλλοιωθεί το χρώμα του κέικ) στον αέρα για 25 λεπτά.
Αφήνουμε το κέικ να κρυώσει.
Για την κρέμα τυριού: Στον κάδο του μίξερ, βάζουμε το βούτυρο και τη ζάχαρη άχνη και χτυπάμε με το σύρμα για 10 λεπτά, να αφρίσει το βούτυρο και να αφρατέψει. Προσθέτουμε το τυρί κρέμα, τη βανίλια και χτυπάμε για ακόμα 1 λεπτό. Βάζουμε την κρέμα σε ένα κορνέ.
Με τη βοήθεια της λαδόκολλας, βγάζουμε το κέικ από το ταψί και κόβουμε σε στρογγυλά κομμάτια με ένα στρογγυλό ή σε σχήμα καρδιάς κουπ ατ 8-10 εκ. Βάζουμε ένα κομμάτι κέικ στη βάση μιας πιατέλας και με το κορνέ κάνουμε ροζέτες πάνω από το κέικ. Βάζουμε ακόμα ένα κομμάτι κέικ και στολίζουμε με επιπλέον κρέμα, κάνοντας ροζέτες και φράουλες.