Θα χρειαστείτε:
1 φύλλο σφολιάτας
2/3 κούπας choc chip (ή σπασμένη κουβερτούρα)
1 αβγό
Πάμε…
Στον πάγκο της κουζίνας ανοίγουμε τη σφολιάτα. Με μυτερό μαχαίρι κόβουμε το φύλλο σε 8 παραλληλόγραμμα μέρη και το κάθε παραλληλόγραμμο στα δύο, διαγώνια. Έτσι σχηματίζουμε τρίγωνα ή σημαιάκια, τα οποία γεμίζουμε στο κέντρο τους με λίγα από τα choc chips. Τυλίγουμε κάθε τρίγωνο ξεκινώντας από το φαρδύ μέρος προς τη μύτη. Καλύπτουμε τη σχάρα του φούρνου με λαδόκολλα ή σιλπάτ ή χρησιμοποιούμε ταψάκι. Περνάμε τα κρουασανάκια εδώ και τα αλείφουμε με ένα πινέλο με το αβγό, το οποίο έχουμε αραιώσει ελαφρώς με νερό ή γάλα. Ψήνουμε στους 180°C για 20’-25’ έως ότου πάρουν χρώμα.