4 φλ. χυμό κράνμπερι
2 φλ. χυμό μήλου
½ φλ. χυμό πορτοκαλιού
¼ φλ. καστανή ζάχαρη
4 ξυλάκια κανέλας
½ κ.γ. αλεσμένο γαρύφαλλο
1 πορτοκάλι κομμένο σε φέτες
1-2 μήλα κομμένα σε φέτες
1 φλ. κράνμπερι
4-5 αστεροειδή γλυκάνισα
4 φλ. χυμό κράνμπερι
2 φλ. χυμό μήλου
½ φλ. χυμό πορτοκαλιού
¼ φλ. καστανή ζάχαρη
4 ξυλάκια κανέλας
½ κ.γ. αλεσμένο γαρύφαλλο
1 πορτοκάλι κομμένο σε φέτες
1-2 μήλα κομμένα σε φέτες
1 φλ. κράνμπερι
4-5 αστεροειδή γλυκάνισα
Προσθέτουμε τους χυμούς κράνμπερι, πορτοκαλιού και μήλου σε μια μαντεμένια κατσαρόλα. Προσθέτουμε τη καστανή ζάχαρη, τα ξυλάκια κανέλας, το γαρύφαλλο και τους αστεροειδείς γλυκάνισους. Προσθέτουμε τις φέτες πορτοκαλιού, φέτες μήλου και τα κράνμπερι. Βάζουμε καπάκι στην κατσαρόλα και αφήνουμε το ρόφημα να σιγοβράσει για τουλάχιστον 30 λεπτά μέχρι να συνδυαστούν οι γεύσεις μεταξύ τους. Δοκιμάζουμε κατά φάσεις για να δούμε αν το ρόφημα είναι έτοιμο. Σερβίρουμε σε διάφανα ποτήρια.