Καρυκεύουμε το ψαρονέφρι με αλάτι, πιπέρι, πάπρικα και τη γαλλική μουστάρδα. Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι και προσθέτουμε το ελαιόλαδο για να σοτάρουμε καλά το ψαρονέφρι. Κόβουμε σε κύβους τις πατάτες και τις βράζουμε σε μια κατσαρόλα.
Όταν πάρει ωραίο χρώμα το κρέας, το αφαιρούμε από το τηγάνι και προσθέτουμε το κρεμμύδι μαζί με το πράσο για να τα σοτάρουμε. Στη συνέχεια βάζουμε τα μανιτάρια κομμένα σε φέτες και το ψιλοκομμένο σκόρδο.
Όταν έχουν ψηθεί σωστά τα λαχανικά, προσθέτουμε το κρέας και σβήνουμε με το κόκκινο κρασί και το worcestershire σως. Σκεπάζουμε το τηγάνι.
Γλασάρουμε και τελειώνουμε με ψιλοκομμένο δεντρολίβανο, αλάτι και πιπέρι και το αφήνουμε στην άκρη.
Μόλις έχει ψηθεί η πατάτα τη στραγγίζουμε καλά. Προσθέτουμε το βούτυρο και την κρεμά γάλακτος ανακατεύοντας πολύ καλά με ένα σύρμα. Στο τελείωμα βάζουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και το σχοινόπρασο.
ΤIP
Όταν θέλουμε να βράσουμε ρίζες πάντα ξεκινάμε να τα βράζουμε με κρύο νερό για να μην καταστρέψουμε το άμυλο τους και να ψήνονται σωστά.