Πανεύκολα, πεντανόστιμα , μοσχομυριστά «καλαθάκια», που μπορείτε να τα φτιάξετε μαζί με τα παιδιά! Θα ξετρελαθούν.
Θα χρειαστείτε:
Μεγάλα ή μικρά στρογγυλά ψωμάκια
Τυρί της αρεσκείας μας, όπως τσένταρ, μοτσαρέλα, γκούντα
Ζαμπόν ή γαλοπούλα
Ντοματίνια
Πιπεριές
Πάμε…
Με ένα μεγάλο κουτάλι αδειάζουμε τα ψωμάκια από την ψίχα κι έτσι έχουμε άδεια «καλαθάκια». Τα γεμίζουμε με το αλλαντικό που κάνουμε κέφι σε φέτες ή λωρίδες, με τα ντοματίνια κομμένα σε φέτες ώστε να βγάλουν το ζουμί τους, με τις πιπεριές και τέλος, με το τυρί σε κυβάκια ή φετούλες. Με ένα πινελάκι βρέχουμε ελαφρά τα εξωτερικά τοιχώματα του ψωμιού, ώστε να μην σκληρύνει κατά το ψήσιμο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 10’-15’, έως ότου λιώσει το τυράκι.