Γλυκερό όσο χρειάζεται, με κύματα sour γεύσης και το καλύτερο; Μη αλκοολούχο. Το αγαπημένο κοκτέιλ Σαν Φρανσίσκο είναι πανεύκολο να το φτιάξετε μόνοι στο σπίτι και δεν… χτυπάει κατακούτελα. Θα χρειαστείτε:
Υλικά
- 1 μέρος χυμό πορτοκαλιού
- 1 μέρος χυμό λεμονιού
- 1 μέρος χυμό ανανά
- 1 μέρος χυμό γκρέιπφρουτ
- 2 splashes γρεναδίνης
- σόδα
- μερικά παγάκια
και για τη διακόσμηση:
- 1 φέτα λεμόνι ή λάιμ (πράσινο λεμόνι)
- 1 κερασάκι Μαρασκίνο
Τρόπος παρασκευής:
Θρυμματίζουμε, εάν θέλουμε, τα παγάκια και γεμίζουμε τον πάτο ενός ψηλού ποτηριού ή ποτηριού για κοκτέιλ. Ρίχνουμε τους χυμούς, προσθέτουμε 2 γύρες γρεναδίνης κι ολοκληρώνουμε με όση σόδα θέλουμε, ώστε να φέρουμε το cocktail στο βαθμό γλυκύτητας που μας αρέσει. Προσθέτουμε τη φέτα λεμονιού, ρίχνουμε στο ποτό μας το κερασάκι και… cheers!