- 2 φιλέτα μπακαλιάρου
- αλεύρι γ.ο.χ.
- σπορέλαιο
- αλάτι
- πιπέρι
Για το κουρκούτι
- 125 ml μπύρα
- 75 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 25 γρ. κορνφλάουαρ
- 5 γρ. κουρκουμά
Για τις πατάτες
- 2 πατάτες
- 1 λίτρο νερό
- Σπορέλαιο
Για το ταρτάρ
- 100 γρ. μαγιονέζα
- 1 αβγό βρασμένο
- 20 γρ. κάπαρη
- 1 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
- Χυμό από μισό λεμόνι
- 30 γρ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι shallot
- Αλάτι
- Πιπέρι