1 κομπόστο (415γρ.) ανανά
1 κονσέρβα (400γρ.) γάλα εβαπορέ
2 φακελάκια (2Χ75γρ.) ζελέ ανανά
2 ½ φλ. ζεστό νερό
1 κομπόστο (415γρ.) ανανά
1 κονσέρβα (400γρ.) γάλα εβαπορέ
2 φακελάκια (2Χ75γρ.) ζελέ ανανά
2 ½ φλ. ζεστό νερό
Βάζουμε το κομπόστο ανανά και το γάλα εβαπορέ στο ψυγείο για 1 ώρα να παγώσει. Διαλύουμε τα ζελέ στο νερό και αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν. Κτυπάμε καλά το εβαπορέ μέχρι να γίνει κρέμα και προσθέτουμε 1 φλ. από το σιρόπι του κομπόστου. Βάζουμε τον ανανά, αφού προηγουμένως τον έχουμε ψιλοκόψει. Τέλος, βάζουμε το κρύο ζελέ. Τοποθετούμε τη μους σε βαθιά γυάλινη κούπα ή σε ατομικά μπολάκια και γαρνίρουμε με ανανά. Βάζουμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες να παγώσει.