Για τη ζύμη
- 1 κιλό σκληρό αλεύρι (Χωριάτικο)
- 1 κουταλάκι (8γρ.) αλάτι
- ½ φλ. (115γρ.) ηλιέλαιο
- 2 φλ. (500ml) νερό σε θερμοκρασία δωματίου
Για τη γέμιση
- ½ φλ. (115ml) ελαιόλαδο
- 1 φλ. (150γρ.) ξηρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 5 φλ. (500γρ.) ώριμο χαλλούμι τριμμένο στη λεπτή μεριά του τρίφτη
- ½ φλ. (20γρ.) φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο ή 2 ½ κουταλιές (7γρ.) αποξηραμένοδυόσμο
- 1 πρέζα φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
- 2 αυγά (Μ)