1 φλ. βρώμη
1/2 φλ. φυστικοβούτυρο
1/2 φλ. σπόρους λιναριού
1/2 φλ. τσιπ σοκολάτας
1/3 φλ. μέλι
1 κ.σ. σπόρους chia (προαιρετικά)
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
1 φλ. βρώμη
1/2 φλ. φυστικοβούτυρο
1/2 φλ. σπόρους λιναριού
1/2 φλ. τσιπ σοκολάτας
1/3 φλ. μέλι
1 κ.σ. σπόρους chia (προαιρετικά)
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το βούτυρο, φυστικοβούτυρο, αλεσμένο σπόρους λινάρι, τσιπς σοκολάτας, μέλι, σπόρους τσία και εκχύλισμα βανίλιας. Καλύπτουμε το μείγμα και βάζουμε τη ζύμη στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Τη βγάζουμε από το ψυγείο και σχηματίζουμε μπαλάκια με διάμετρο περίπου 2,5 cm.