Σε ένα μπολ, αναμιγνύουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας.
Βάζουμε μέσα τις μπριζόλες και μαρινάρουμε για 2 ώρες τουλάχιστον ή καλύτερα από το προηγούμενο βράδυ.
Στραγγίζουμε τις μπριζόλες. Ρίχνουμε 2 κουταλιές ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και τσιγαρίζουμε τις μπριζόλες και από τις 2 πλευρές, να ροδίσουν καλά. Βάζουμε τις μπριζόλες σε ένα ταψί και ρίχνουμε από πάνω τη μαρινάδα.
Σκεπάζουμε με αντικολλητική λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 2 ώρες.
Ξεσκεπάζουμε και συνεχίζουμε το ψήσιμο ακόμα 30 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν οι μπριζόλες. Σερβίρουμε ραντίζοντάς τις με τα ζουμιά τους.