Σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει βάζουμε τις πένες, αλάτι και βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σουρώνουμε και αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν.
Σε ένα μπολ βάζουμε τη μουστάρδα, το μέλι, τη σόγια σως , το ελαιόλαδο, το ξύσμα και το χυμό από τα λάιμ, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός. Βάζουμε τις πένες στο dressing και ανακατεύουμε.
Κόβουμε την πιπεριά σε λεπτές λωρίδες, κόβουμε τη λιαστή ντομάτα σε λεπτές φέτες, ψιλοκόβουμε το πράσινο μέρος από τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τον κόλιανδρο, το τριμμένο καρότο και τα βάζουμε στο μπολ. Ανακατεύουμε καλά.
Σοτάρουμε τις γαρίδες στο τηγάνι.
Σερβίρουμε με ελαιόλαδο και πιπέρι.