4 χοιρινές μπριζόλες
1 φλ. τυρί parmeggiano reggiano, τριμμένο
2 κ.γ. μείγμα μπαχαρικών Cajun
2 αυγά
Ελαιόλαδο για ψήσιμο
4 χοιρινές μπριζόλες
1 φλ. τυρί parmeggiano reggiano, τριμμένο
2 κ.γ. μείγμα μπαχαρικών Cajun
2 αυγά
Ελαιόλαδο για ψήσιμο
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 175C. Περιχύνουμε λίγο ελαιόλαδο σε ταψί φούρνου. Σε ένα ρηχό μπολ χτυπάμε τα αυγά και σε ένα άλλο πιάτο αναμιγνύουμε το τυρι parmeggiano reggiano με το μείγμα μπαχαρικών Cajun.
Βουτάμε την κάθε μπριζόλα στα αυγά και ακολούθως την πιέζουμε πάνω στο μείγμα του τυριών μέχρι να επικαλυφθεί και από τις δύο πλευρές.
Τοποθετούμε τις μπριζόλες στο ταψί. Ψήνουμε στο φούρνο μέχρι οι μπριζόλες να ροδοκοκκινήσουν, για περίπου 35-40 λεπτά.