- 1 κιλό αρνίσια παγιδάκια
- 1 κουταλάκι αλάτι
- ½ κουταλάκι μαύρο πιπέρι
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
Για τη σάλτσα τσιμιτσούρι (Chimichurri Sauce)
- ½ φλ. (25γρ.) κόλιαντρο ψιλοκομμένο
- ½ φλ. (25γρ.) μαϊντανό ψιλοκομμένο
- ½ φλ. (25γρ.) φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο
- ½ φλ. (50γρ.) φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- ½ φλ. (115ml) ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά (10ml) ξύδι
- ½ κουταλάκι ρίγανη
- 1 φρέσκα πιπεριά τσίλι χωρίς τα σπόρια ψιλοκομμένη ή ½ κουταλάκι αποξηραμένες νιφάδες τσίλι
- 1 κουταλάκι (8γρ.) αλάτι