2 αυγά, χτυπημένα
2 σκ. σκόρδο, λιωμένες
120 γρ. φέτα
300 γρ. κατεψυγμένο κομμένο σπανάκι, αποψυγμένο και στραγγισμένο
500 γρ. κιμά γαλοπούλας
2 αυγά, χτυπημένα
2 σκ. σκόρδο, λιωμένες
120 γρ. φέτα
300 γρ. κατεψυγμένο κομμένο σπανάκι, αποψυγμένο και στραγγισμένο
500 γρ. κιμά γαλοπούλας
Προθερμαίνουμε ένα εξωτερικό ΒΒQ, σε μέτρια προς υψηλή ένταση και λαδώνουμε ελαφρώς την επιφάνεια του. Μέχρι να ζεσταθεί, σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε καλά τα αυγά, το σκόρδο, τη φέτα, το σπανάκι και τον κιμά γαλοπούλας. Σχηματίζουμε 8 μπιφτέκια.
Ψήνουμε μέσα στο BBQ, μέχρι να μην είναι ροζ στο κέντρο το μπιφτέκι, για περίπου 15-20 λεπτά. Σερβίρουμε μέσα σε πίτα με τζατζίκι!