Εξυπηρέτηση Πελατών

Όλες οι επιχειρήσεις υφίστανται χάρη στο καταναλωτικό κοινό. Αυτή η συνειδητοποίηση συνοδεύεται φυσικά από μέγιστη ευθύνη, ταπεινότητα και αδιάκοπες ενέργειες βελτίωσης κι εισφοράς προς τον καταναλωτή. Εμείς, από την πλευρά μας, κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό, ώστε να σας προσφέρουμε μία ιδιαίτερα ευχάριστη εμπειρία στα καταστήματά μας, μέσα από τους ανθρώπους μας και τις άφθονες μάρκες που επιλέγουμε να διαθέτουμε. Μας είναι ιδιαίτερα σημαντικό, να λαμβάνετε την καλύτερη, αυθεντική εξυπηρέτηση, να ψωνίζετε οργανωμένα, να απολαμβάνετε ποιοτικές μάρκες και προσφορές, να ολοκληρώνετε τις αγορές σας με ταχύτητα και σε ανταγωνιστικές τιμές.

Σε αυτό το πλαίσιο, η γνώμη σας μας είναι πολύτιμη και θέλουμε να την ακούσουμε. Χρειαζόμαστε την καλοπροαίρετη κριτική σας, τυχόν υποδείξεις, ακόμη και παράπονα τα οποία θα μας οδηγήσουν στην τελειοποίηση των προσφερόμενων υπηρεσιών μας.

Μην διστάσετε: Δώστε μας την άποψή σας είτε γραπτώς στα υποκαταστήματα METRO, είτε συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα, ανωνύμως ή επωνύμως. Σας ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων.

Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ: