Η φιλοσοφία μας

Εν συντομία...

Στα METRO μετράει ο άνθρωπος!

Οι κυπριακές υπεραγορές ΜΕΤRΟ είναι το δικό μας σπίτι. Από τον Οκτώβρη του 1982 όταν ξεκίνησε την πορεία της η METRO Foods Trading Ltd με το 1ο κατάστημα στη Λάρνακα, μας αγαπήσατε, μας ξεχωρίσατε και μας καθιερώσατε. Με τους πελάτες μας, τους επισκέπτες στο σπίτι μας, χτίσαμε μια γερή σχέση εμπιστοσύνης κι αμοιβαιότητας καθώς επίσης και με το προσωπικό μας, τους προμηθευτές μας και άλλους συνεργάτες μας. Στις υπεραγορές METRO ανά την Κύπρο, μετράς εσύ… ο άνθρωπος!

Για τρεις δεκαετίες φροντίζουμε να διατηρούμε τους χώρους μας φιλόξενους, προσεγμένους, με τα καλύτερα, πιο ποιοτικά, ελεγμένα και σε ανταγωνιστικές τιμές προϊόντα, τρόφιμα και ποτά. Φροντίζουμε να προσφέρουμε μοντέρνους χώρους που χρησιμοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για την εξυπηρέτησή σας. Χώρους μέσα από τους οποίους αναπτύσσουμε ειλικρινείς σχέσεις χρόνια τώρα με τους προμηθευτές και λοιπούς συνεργάτες μας. Χώροι οι οποίοι σφύζουν από ζωή, διατηρούνται και λειτουργούν σαν καλολαδωμένη μηχανή από το ακούραστο, πιστό, φιλικό, ζεστό και πάντοτε πρόθυμο προσωπικό μας. Τους περισσότερους δικούς μας ανθρώπους τους ξέρετε χρόνια τώρα… Μας τιμάνε όπως κι εσείς με την παρουσία τους.

Σήμερα, οι υπεραγορές ΜΕΤRΟ με μοντέρνο αλλά πάντοτε προσγειωμένο προφίλ, με σεβασμό προς τους επισκέπτες στο σπίτι μας, τους πελάτες μας, συνεχίζουμε ακάθεκτα να προσφέρουμε, να βελτιωνόμαστε, να εξελισσόμαστε, να ακούμε τις ανάγκες κι απαιτήσεις σας. Η αλυσίδα υπεραγορών μας προσπαθεί καθημερινά να κάνει περήφανο τον τόπο μας, ανταγωνίζεται επάξια τις ευρωπαϊκές αλυσίδες που έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο νησί, και εφαρμόζει πάντα υψηλά μέτρα υγιεινής κι ασφάλειας, χρησιμοποιώντας τα πιο πρόσφατα τεχνολογικά μέσα, εκσυγχρονίζοντας τις εγκαταστάσεις μας και καταρτίζοντας ανελλιπώς το προσωπικό μας.

Αυτές είναι οι κυπριακές υπεραγορές ΜΕΤRΟ και αυτή η φιλοσοφία μας. Γιατί...στα METRO μετράς εσύ.